|kompresorë|tharëse|separatorë|filtera|demontues|balancues|pjesë rezervë |servisim|

Magjistralja Fushë Kosovë-Pejë, km3-Miradi

+38344580900

KSI - LLC

PAJISJE PËR INDUSTRI

Kompani e autorizuar për Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi dhe Bosnjë

|SHITJE-SERVISIM-KËSHILLIM|

PRODUKTET

Tharëse/Dryer

image92

Prodhues: KSI Filtertechnik

Kapaciteti: 50m3/h-1800 m3/h

Origjina: Germany

Garancioni: 2 vjet 

Air Compressors

image93

 Prodhues: SCC

Kapaciteti: 50m3/h-1800 m3/h

Origjina: Germany

Garancioni: 2 vjet

Air Compressors

Kompresor ajri

 Prodhues: GUERNET

Origjina: France

Garancioni: 2 vjet

Separatorë

image94

 Prodhues: KSI Filtertechnik

Origjina: Germany 

Shtëpizë për Filter

Filtera ajri

 Prodhues: KSI Filtertechnik

Origjina: Germany 

Filtera

Filtera ajri

Origjina: Germany 


PARTNERËT E KSI

KSI Filtertechnik

image107

Tharëse ajri | Separatorë | Filtera

GJERMANI

GUERNET

image108

Kompresorë | Demonterka | Balancerka

FRANCË

SCC air compressors

image109

Kompresorë | Filtera

 GJERMANI

KONTAKTI

Na vizitoni dhe binduni për gamën e gjërë dhe kualitetin e produkteve tona. 

Kurseni kohë -shtoni efikasitetin


KSI LLC

Miradi-km 3/Magjistrala Fushë Kosovë-Pejë

+38344580900 info@ksi-llc.eu https://ksi-llc.eu

Orari i punës:

Mon

10:00 am – 5:00 pm

Tue

10:00 am – 5:00 pm

Wed

10:00 am – 5:00 pm

Thu

10:00 am – 5:00 pm

Fri

10:00 am – 5:00 pm

Sat

10:30 am – 4:00 pm

Sun

Closed